Du er her:
 • Forside
 • Aktuelt
 • Gult eller grønt belte i LEAN? Nå kan du sertifiseres fra Bodø, Narvik og Tromsø!

Gult eller grønt belte i LEAN? Nå kan du sertifiseres fra Bodø, Narvik og Tromsø!

Styrk din kompetanse på forbedringsledelse for å oppnå økt kundetilfredshet, motiverte medarbeidere og økt effektivitet. Bli en endringsagent og bidra til å utvikle en innovasjonskultur. Kurset vil gi en kombinasjon av lærerik og inspirerende Lean-teori, case elements, eksempler fra erfaring, diskusjoner og gruppearbeid.

LEAN YELLOW BELT sertifisering

Trinn 1: 2 dager

Introduksjon til LEAN - intern drevet forbedring. Hvordan se forbedringspotensialet.

Pris: 7800,- + sertifiseringsavgift 1000,-

Mer om læringsmål og innhold

 

LEAN GREEN BELT sertifisering

Trinn 2: 2 dager

Lær LEAN-verktøyene. Hvordan jobbe smartere gjennom LEAN. Lær å lede LEAN-implementering lokalt.

Pris: 8700,- + sertifiseringsavgift: 1000,-

Mer om læringsmål og innhold

Kursene er relevant for alle virksomheter i offentlig og privat sektor.

 

Narvik

Yellow belt: 18. og 19. oktober

Green belt: 20. og 21. oktober

Informasjon og påmelding: Ståle Eilifsen, VINN, tlf. 911 79 959, stale@vinn.no. Påmeldingsfrist: 4. oktober.

 

Tromsø

Yellow belt: 1. og 2. november

Green belt: 3. og 4. november

Informasjon og påmelding: Tore Johnsen, Bedriftskompetanse AS, tlf. 918 58 939, tj@bedriftskompetanse.no. Påmeldingsfrist: 18. oktober.

Nærmere informasjon om lokale for de ulike stedene kommer.

 

Bodø

Yellow belt: 17. og 18. januar 2017

Green belt: 19. og 20. januar 2017

Informasjon og påmelding: Anne-Lise Solås, Bedriftskompetanse AS, tlf. 412 58 739, als@bedriftskompetanse.no. Påmeldingfrist: 6. januar 2017.

 

Om kursholderne

Bedriftskompetanse og VINN har bidratt til utvikling av offentlig sektor og privat næringsliv i Nord-Norge i en årrekke. I år jubilerer Bedriftskompetanse med 35 år og VINN med hele 60 år. Vi har gjennomført om lag 30 LEAN-prosjekter i landsdelen, og kan tilby solid praktisk og teoretisk kunnskap om bruk av LEAN.

LEAN Akademiet er LEAN Consultings avdeling rettet mot kurs og sertifiseringer. Deres kursholdere har lang operativ erfaring med LEAN, både gjennom linjeledelse og som konsulenter mot offentlige og private virksomheter. 

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Aktuelt

 • Vil du møte relevante fagarbeidere?

  14. mars kan du møte finske og svenske fagarbeidere til en uforpliktende jobbsamtale i Tromsø. Kokker, bakere, bilmekanikere, bygningsarbeidere, betongarbeidere, frisører, CNC-operatører, samt kandidater med kompetanse innen helsefag, fiskeindustri, matproduksjon og servicefaget besøker Tromsø i håp om å komme i dialog med potensielle arbeidsgivere.

 • Julehilsen fra Bedriftskompetanse

  2018 åpner seg snart. Bak oss ligger et år fylt med engasjerende oppdrag, møter med spennende mennesker og meningsfulle arbeidsdager – med arbeidssted Nord-Norge, først og fremst. Samtidig har vi fått bidra i samfunnsviktige prosjekter også på den nasjonale arenaen, og ikke minst, sammen med våre gode samarbeidspartnere i Nord-Sverige og Nord-Finland. Med ydmykhet og stolthet ser vi tilbake på alt vi har fått være med på i 2017, og vi gleder oss stort til å komme i gang med 2018.

 • Finsk yrkeskompetanse møter nordnorske arbeidsgivere

  Over 350 yrkesfagsstudenter i elektro, automasjon og helsefag fra yrkesfagskolen i Oulu har deltatt på presentasjoner av arbeidsmuligheter i Beiarn kommune, Spider Industrier og Haneseth Gruppen i Nord-Norge. Bakgrunnen er høy arbeidsledighet blant unge fagarbeidere i Oulu, kombinert med det enorme behovet for fagkompetanse i Nord-Norge. Over 50 av studentene har allerede meldt interesse for å flytte til Nord-Norge. 

Logo

Telefon: +47 948 58 557

E-post: post@bedriftskompetanse.no