Du er her:

Hils på Andreas!

Han er målrettet, uredd og faglig nysgjerrig. Han kompletterer og utfordrer oss. Vi gleder oss stort over å ha Andreas på plass i Bedriftskompetanse!

Andreas avsluttet i vår sin Master of Science in Business (siviløkonomgrad) ved Nord Universitet. Det siste semesteret tilbrakte han i Brasil i samarbeid med Innovasjon Norge. Her skrev han sin masteroppgave om forretningsforholdet mellom Norge og Brasil, med fokus på betydningen av kulturelle barrierer og relasjonsbygging for norske aktørers markedstilgang. Gjennom bachelorgraden i økonomi og ledelse fordypet han seg i markedsføring og opplevelsesøkonomi.

Denne uken begynte Andreas som rådgiver ved vårt kontor i Bodø. Han søkte seg til Bedriftskompetanse fordi han ønsker å være med å bidra til utvikling av næringslivet i Nord-Norge:

Bedriftskompetanse tiltrekker meg fordi selskapet bidrar til næringsutvikling i Nord-Norge, på tvers av ulike bransjer. Å få jobbe med kompetente kollegaer som har bred erfaring innbyr til en bratt læringskurve, noe som frister stort som nyutdannet. Rollen som konsulent trigger ved at ingen dager er like – det vil gi utfordringer, og det liker jeg. Samtidig gleder jeg meg til en jobb hvor jeg vil få møte mange spennende folk i ulike bransjer.

Vi ønsker Andreas hjertelig velkommen!

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Aktuelt

  • Hvordan kan digitalisering lede til tids- og kostnadsbesparelser? Workshop 2 i Digi-AEC, Luleå, 26. og 27. mars

    Formålet med workshop 2 er å markere hvordan ulike kontraktsmodeller påvirker samarbeidet, og hvordan man kan bruke kontraktsmodeller og anbud som legger til rette for bedre samarbeid. Workshopen er relevant for både bestiller og leverandør, i og med at kontraktsform og anbudsdokumenter kan begrense eller skape muligheter for en effektiv samarbeidsprosess, helt fra tidlig designfase. Workshopen fokuserer på hvordan aktørene kan samarbeide for å finne nye og effektive løsninger, i stedet for fokus på lavest mulig pris.

  • Workshopserie: Digitalisering i BAE-bransjen

    Prosjektet "Digi-BAE - Digitalisering som en drivkraft i bygge-, anleggs- og eiendombransjen" inviterer til deltakelse i en workshopserie innenfor digitalisering. Her vil offentlige utviklere og bransjen fra de nordlige deler av Norge, Sverige og Finland møtes til felles kunnskapsløft.

Logo

Telefon: +47 948 58 557

E-post: post@bedriftskompetanse.no