Du er her:

Hils på Anne-Lise!

«Det at jeg kan jobbe med å utvikle mennesker og virksomheter i Nord-Norge gjør jobben ekstra meningsfull.» Ikke overraskende har den tidligere «SNN-dama» et hjerte som banker heftig for landsdelen.

Anne-Lise er karrieremessig vokst opp i SpareBank1 Nord-Norge. Her har hun fylt en rekke ulike stillinger, hvor hun hele veien har dyrket spisskompetanse på forretningsutvikling og ledelse. Etter å ha jobbet mange år med nordnorske SMB vet hun hva lederne av disse bedriftene kjenner på i det daglige, og hvilke utfordringer de står overfor.

Dagens næringsliv stiller store krav til rask omstilling. Det gjør at bedriftene må jobbe med fokus på å forbedre seg, hver dag. Samtidig skal ledere i små og mellomstore bedrifter ivareta mange roller. Jeg ønsker å bruke min ledererfaring, kunnskap om SMB og kompetanse på utviklings- og endringsledelse til å ruste disse lederne med gode lederverktøy for å møte så vel muligheter som utfordringer. Fordi ledelse betyr noe for hvilke resultater som skapes.

Som seniorrådgiver i Bedriftskompetanse tilbyr Anne-Lise solid kompetanse på forretningsutvikling, lederrekruttering, ledercoaching, samt prosjekt- og prosessledelse. Som del av Bedriftskompetanses LEAN-team ønsker hun å bidra til at bedrifter ser kontinuerlig forbedring som en naturlig del av virksomheten – som en forutsetning for å være konkurransedyktig.

Muligheten til å jobbe med mange nye mennesker og ulike bransjer var en viktig årsak til at vi var så heldig å få Anne-Lise til Bedriftskompetanse.

Det gjør jobben spennende og veldig variert, noe jeg liker godt. Det at jeg kan jobbe med å utvikle mennesker og virksomheter i Nord-Norge gjør jobben ekstra meningsfull. Jeg har et stort hjerte for Nord-Norge!

Et langt liv i bankverdenen har lært Anne-Lise mye om å være serviceorientert. Det noteres både av kunder og kollegaer. Vi har lært henne å kjenne som ei skikkelig dame som bidrar, tar initiativ og ansvar. Hun mestrer den krevende balansen mellom å være forberedt og spontan på samme tid. At hun er en god lytter, kombinert med hennes evne til å utfordre, gjør henne også til en verdsatt sparringspartner. Anne-Lises positivitet og tillitsfremmende atferd gjør at hun lett får god «connection», og dermed gode plattformer for utviklende samarbeid.

Jeg liker å jobbe sammen med folk, og er sikker på at de beste løsningene blir skapt gjennom samarbeid.

Facts – Anne-Lise Solås

Utdanning: Master i endringsledelse – utviklingsorientert ledelse (Handelshøgskolen BI), Master of Business Administration (Oslo Handelshøyskole), Bachelor of Business Administration (California L. University), Bedriftsøkonom (BI), Markedsøkonom (Markedsføringsskolen), samt kurs innen Utviklingsorientert ledelse, Veiledning og coaching i grupper, Coaching og relasjonsledelse, Bedriftsanalyse, Strategiske endringer og bedriftsutvikling, Endringsledelse, Serviceledelse og Lederskole (i regi av SNN) fra BI og Høgskolen i Oslo og Akershus.

Arbeidserfaring: Banksjef bedriftsmarked, avdelingsleder M/BM Salten, seniorrådgiver BM Salten, seniorrådgiver Konsernkundeavdeling, bedriftsrådgiver Næringsavdeling, konst. ass. regionbanksjef Vadsø, teamleder Næringsavdeling Vadsø, samt bedriftsrådgiver Næringsavdeling – alle i SpareBank1 Nord-Norge.

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Aktuelt

Logo

Telefon: +47 948 58 557

E-post: post@bedriftskompetanse.no