Du er her:

Hils på Kjetil!

«Failure is not an option» er Kjetils mantra i møte med nye utfordringer. Vi skal i det videre presentere en mann hvor skikkelighet og det å levere kvalitet står i høysete!

 

Kjetil har sort belte i Lean. Det er også mangt han kan minst like godt, da han har rukket innom et imponerende antall felt, på tross av sin beskjedne alder. I sine mange lederfunksjoner har han bidratt til å utvikle selskaper både innen bil-, teknologi- og entreprenørbransjen, samtidig som han har delt av sin kunnskap som foreleser og faglærer.

Det er ingen tvil om at mannen kan business, både når det gjelder marked, strategi og forretningsutvikling, men han er også en klok kar når det kommer til ledelse og utvikling av menneskene som skal skape resultatene. Det har gjort Kjetil til en helhetsfokusert prosess- og prosjektleder for våre kunder.

Kjetil ble konsulent fordi han ønsker å bidra til mer konkurransedyktige virksomheter – effektive og kreative arbeidsplasser – både i privat og offentlig sektor. Ambisjonen er å bidra til å fremme næringsutviklingen i nord, samt vekst og inspirasjon i lokalsamfunnene.

- Det skjer utrolig mye spennende mange steder i Nord-Norge. Å få jobbe tett sammen med kunder i viktige prosesser oppleves meningsfullt og gir positiv energi! Samtidig er det utviklende og spennende å få jobbe i et selskap som er en etablert og sentral utviklingsaktør i nord, med så mange kompetente og erfarne medarbeidere.

I kollegiet er Kjetil kjent for å være en raus og inkluderende lagspiller. Han gir mye av seg selv, både når det kommer til hans solide fagkompetanse, men også som kollega på det mer personlige plan. Kjetil krever god takhøyde, da han liker en god diskusjon! Slik bidrar han også til utviklende samtaler og refleksjoner som spiller oss alle enda bedre.

Facts - Kjetil Woje

Utdanning: Master of Business and Administration (Universitetet i Nordland), Materialteknikk og kvalitetssikring (Trondheim Ingeniørhøgskole), Ingeniør metallurgi (Trondheim Ingeniørhøgskole)

Arbeidserfaring: Daglig leder i Semcon Nord AS, Faglærer IKT-strategi/Prosjektledelse ved Folkeuniversitetet i Nordland, Salgs- og markedssjef/Avdelingsleder i Iticket AS, Førstekonsulent ved Høgskolen i Bodø, Prosjektleder i Semcon Nord AS, Utviklingssjef i MC Jakhelln AS, Daglig leder/Salgssjef i Jakhelln Bil AS, Avdelingsleder/Salgssjef, Adm. dir./Daglig leder og Markedsdirektør i Itet/Itet System AS/Nordlandsdata, Foreleser IT-strategi ved Høgskolen i Bodø, Avdelingsleder/Driftssjef i Acrylicon Hunstadgulv, Senioringeniør rørsystemer i Sørco Engineering AS og Prosjektingeniør i Sintef.

Styreverv: Styremedlem i Lean Forum Nordland og Semcon Nord AS

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Aktuelt

  • Vil du møte relevante fagarbeidere?

    14. mars kan du møte finske og svenske fagarbeidere til en uforpliktende jobbsamtale i Tromsø. Kokker, bakere, bilmekanikere, bygningsarbeidere, betongarbeidere, frisører, CNC-operatører, samt kandidater med kompetanse innen helsefag, fiskeindustri, matproduksjon og servicefaget besøker Tromsø i håp om å komme i dialog med potensielle arbeidsgivere.

  • Julehilsen fra Bedriftskompetanse

    2018 åpner seg snart. Bak oss ligger et år fylt med engasjerende oppdrag, møter med spennende mennesker og meningsfulle arbeidsdager – med arbeidssted Nord-Norge, først og fremst. Samtidig har vi fått bidra i samfunnsviktige prosjekter også på den nasjonale arenaen, og ikke minst, sammen med våre gode samarbeidspartnere i Nord-Sverige og Nord-Finland. Med ydmykhet og stolthet ser vi tilbake på alt vi har fått være med på i 2017, og vi gleder oss stort til å komme i gang med 2018.

  • Finsk yrkeskompetanse møter nordnorske arbeidsgivere

    Over 350 yrkesfagsstudenter i elektro, automasjon og helsefag fra yrkesfagskolen i Oulu har deltatt på presentasjoner av arbeidsmuligheter i Beiarn kommune, Spider Industrier og Haneseth Gruppen i Nord-Norge. Bakgrunnen er høy arbeidsledighet blant unge fagarbeidere i Oulu, kombinert med det enorme behovet for fagkompetanse i Nord-Norge. Over 50 av studentene har allerede meldt interesse for å flytte til Nord-Norge. 

Logo

Telefon: +47 948 58 557

E-post: post@bedriftskompetanse.no