Du er her:
  • Forside
  • Aktuelt
  • Hjem til Bodø for å bidra i utviklingen av byen og landsdelen

Hjem til Bodø for å bidra i utviklingen av byen og landsdelen

I over 20 år har Ann-Elise Os (56) ledet private og offentlige virksomheter flere steder i landet. Nå gleder hun seg stort til å komme hjem til et Bodø som er i vinden som aldri før, for å bidra i utviklingen av både hjembyen og Nord-Norge.

«Jeg flyttet fra Bodø i 2012 og nå gleder meg stort til å komme hjem igjen! Bodø er jo i vinden som aldri før. Utviklingen i sentrum er spennende, kulturtilbudet er bredt og voksende, og jeg vil nok bli en flittig bruker av særlig musikkarrangementene,» forteller Os. I Stjørdal, hvor hun har holdt til de siste årene, har hun blant annet jobbet som frivillig på Blues in Hell. Nå ser hun frem til å engasjere seg i liknende aktiviteter når hun er tilbake i Bodø. Men noe av det hun gleder seg aller mest til er å komme hjem til den fantastiske naturen.

Da Os flyttet fra byen valgte hun å beholde boligen i Maskinisten. Planen har hele tiden vært å komme tilbake, uten at timingen har vært bestemt. Så kom jobbutlysningen som tirret nysgjerrigheten tilstrekkelig. I januar venter ny jobb som seniorrådgiver i Bedriftskompetanse AS.

Vi gleder oss stort til å få Ann-Elise på plass. Hun har en solid og bred erfaringsbakgrunn som gjør at hun kan bistå våre kunder innenfor ledelsesfeltet, omstilling, rekruttering, coaching, prosess- og prosjektledelse. Hun vil også bli en viktig brikke i teamet som leverer spissede tjenester til kommunal sektor, uttaler Roger Veinan, adm. direktør i Bedriftskompetanse.

Os kommer fra stillingen som Administrerende direktør i Ressurssenter for omstilling i kommunene (RO). RO er et frittstående nasjonalt ressurssenter, stiftet av Helsedepartementet og KS, som leverer rådgivnings- og konsulenttjenester til norske kommuner og nasjonale myndigheter. Hennes tidligere erfaring omfatter blant annet stillinger som avdelingsleder Trondheim i Adecco Norge AS, flere lederstillinger i Maske Gruppen AS innenfor salg, administrasjon og IKT, prosjektleder i Helsedirektoratet, daglig leder i Senter for Sykepleie Service AS/Medi Nor AS og distriktssjef i Procter & Gamble.

Os finner sin motivasjon i å være der det skjer, i direkte kontakt med kundene. Kombinert med sin ledererfaring har hun mange års erfaring med konsulentoppdrag, særlig innen offentlig sektor. Hennes erfaring er at konsulentbransjen kan spille en vesentlig rolle for utvikling og omstilling av organisasjoner, så fremt man tilfører merverdi gjennom kompetanse og/eller erfaring som kunden selv ikke har.

Bedriftskompetanse har jeg lært å kjenne som et kompetent, fremtidsrettet og innovativt fagmiljø. Den sterke forankringen i Nord-Norge med fokus på utvikling av både mennesker, virksomheter og næringer tiltaler meg. Som dem har jeg et sterkt ønske om å bidra til reell samfunnsutvikling – lokalt i Bodø og i landsdelen som helhet, oppgir Os.

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Aktuelt

Logo

Telefon: +47 948 58 557

E-post: post@bedriftskompetanse.no