Du er her:

Kjetil Woje

Min store ambisjon er å bidra til å utvikle private og offentlige virksomheter slik at disse blir konkurransedyktige, effektive og kreative arbeidsplasser. På den måten kan vi fremme næringsutviklingen i vår landsdel, samt skape vekst og inspirasjon i lokalsamfunnene. Jeg har bredt erfaringsgrunnlag innenfor en rekke bransjer og virksomheter, og har kunnskap om de suksesskriterier som trengs for å lykkes i en stadig sterkere konkurranse.

Kjernekompetanse:

Lean, bedrifts- og forretningsutvikling, strategiprosesser, organisasjonsutvikling, lederutvikling, salgs- og markedsplanlegging, analysearbeid, prosjekt- og prosessledelse, samt styrearbeid.

 

Utdanning:

Master of Business and Administration, Universitetet i Nordland

Materialteknikk og kvalitetssikring, Trondheim Ingeniørhøgskole

Ingeniør metallurgi, Trondheim Ingeniørhøgskole

 

Tidligere erfaring:

Daglig leder, Semcon Nord AS

Faglærer IKT-strategi/Prosjektledelse, Folkeuniversitetet i Nordland

Salgs- og markedssjef/avdelingsleder, Iticket AS

Førstekonsulent, Høgskolen i Bodø

Prosjektleder, Semcon Nord AS

Utviklingssjef, MC Jakhelln AS

Daglig leder/salgssjef, Jakhelln Bil AS

Avdelingsleder/salgssjef, adm. dir./daglig leder, markedsdirektør, Itet/Itet System AS/Nordlandsdata

Foreleser IT-strategi, Høgskolen i Bodø

Avdelingsleder/driftssjef, Acrylicon Hunstadgulv

Senioringeniør rørsystemer, Bomek Consulting AS

Ingeniør rørsystemer, Sørco Engineering AS

Prosjektingeniør, Sintef

 

Verv:

Styremedlem, Lean Forum Nordland

Styremedlem, Semcon Nord AS

 

Har tidligere innehatt verv som styreleder i Acrylicon Nord-Norge AS og Ring Eiendom AS, samt som styremedlem i Jakhelln Bil Helgeland AS, Jakhelln Bil AS og Troms Data AS.

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Aktuelt

  • Vil du møte relevante fagarbeidere?

    14. mars kan du møte finske og svenske fagarbeidere til en uforpliktende jobbsamtale i Tromsø. Kokker, bakere, bilmekanikere, bygningsarbeidere, betongarbeidere, frisører, CNC-operatører, samt kandidater med kompetanse innen helsefag, fiskeindustri, matproduksjon og servicefaget besøker Tromsø i håp om å komme i dialog med potensielle arbeidsgivere.

  • Julehilsen fra Bedriftskompetanse

    2018 åpner seg snart. Bak oss ligger et år fylt med engasjerende oppdrag, møter med spennende mennesker og meningsfulle arbeidsdager – med arbeidssted Nord-Norge, først og fremst. Samtidig har vi fått bidra i samfunnsviktige prosjekter også på den nasjonale arenaen, og ikke minst, sammen med våre gode samarbeidspartnere i Nord-Sverige og Nord-Finland. Med ydmykhet og stolthet ser vi tilbake på alt vi har fått være med på i 2017, og vi gleder oss stort til å komme i gang med 2018.

  • Finsk yrkeskompetanse møter nordnorske arbeidsgivere

    Over 350 yrkesfagsstudenter i elektro, automasjon og helsefag fra yrkesfagskolen i Oulu har deltatt på presentasjoner av arbeidsmuligheter i Beiarn kommune, Spider Industrier og Haneseth Gruppen i Nord-Norge. Bakgrunnen er høy arbeidsledighet blant unge fagarbeidere i Oulu, kombinert med det enorme behovet for fagkompetanse i Nord-Norge. Over 50 av studentene har allerede meldt interesse for å flytte til Nord-Norge. 

Logo

Telefon: +47 948 58 557

E-post: post@bedriftskompetanse.no