Du er her:

FRAM programmet

FRAM er Innovasjon Norges leder- og bedriftsutviklingsprogram for små og mellomstore bedrifter. Programmet gir deg nyttige verktøy innen bedriftsutvikling, ledelse og strategi.

Programmet tar utgangspunkt i din bedrifts unike behov og situasjon, og fører deg gjennom en strukturert, målrettet og bærekraftig prosess i egen virksomhet. Fokus er på lønnsomhet, marked og salg. Deltakelse gir seks tematiske samlinger over en periode på 1 ½ år, individuell rådgivning og erfaringsutveksling mellom deltakere. Hvert program er begrenset til 12 bedrifter.

FRAM leverandørutvikling har vært en fantastisk reise både personlig og for bedriften! Da FRAM går over så lang tid, har også samholdet blant oss deltakere blitt betydelig, og man får en fortrolighet som gjør diskusjoner inspirerende! FRAM har tilpasset seg deltakernes behov, fokus og ønsker! Prosjektledelse, rådgivere og foredragsholdere har vært meget kompetente og inspirerende. Vår deltakelse i FRAM har satt i gang gode prosesser i bedriften, og har skapt engasjement i hele organisasjonen!  - Adrianne Ubeda, Daglig leder, Lars Holm Shipping AS

Pågående FRAM programmer:

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Logo

Telefon: +47 948 58 557

E-post: post@bedriftskompetanse.no